Σχετικά με μας

Αρχική ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΣχετικά με μας

Σχετικά με μας

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ NenaTola

Είμαστε μία online fashion εταιρεία, που ιδρύθηκε και εδρεύει στην αγαπημένη μας χώρα... την Ελλάδα.  Η NenaTola ξεκίνησε το 2012 από την Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, ένα 22χρονο τότε κορίτσι, με σκοπό να φέρει στην ελληνική αγορά τσάντες με πρωτότυπα χρώματα και σχέδια σε λογικές τιμές.

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υφάσματα! Όλοι μας οι συνεργάτες εργάζονται με μεράκι και αγάπη για να βγάλουν το καλύτερο αποτέλεσμα. 

 Όταν ιδρύθηκε η εταιρεία είχε στο ενεργητικό της 5 πελάτες!!! Σήμερα με σκληρή δουλειά, η NenaTola έχει καταφέρει να συνεργάζεται με πάνω από 50 μαγαζιά στον τομέα της χονδρικής. Από το 2018, αποφασίσαμε να επεκταθούμε και στον τομέα της λιανικής, φέρνοντας το nenatola.gr, το site μας και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι!!!     

                                                                           

  Τίποτα απ΄όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό, χωρίς την αγάπη σας φυσικά. Στην NenaTola, αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο πελάτης. Δίνουμε συνεχώς βάση στα σχόλια σας, γιατί πρωταρχικό ρόλο για εμάς παίζει η δική σας ευχαρίστηση. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα απ΄την καρδιά μας, που κάνετε το όνειρο μας πραγματικότητα και συνεχίζετε να μας στηρίζετε!